Услуги

Зона за релакс

Предлагат се сауна, парна баня, джакузи, топли легла и студено ведро. За пълен релакс и удоволствие, гостите могат да си поръчат и масаж. Изживейте пълноценна почивка в нашата зона за релакс.

ресторант

Хотелът разполага с вътрешен и външен ресторант, който залага на традиционни и изискани ястия, приготвени от подбрани с грижа продукти.  Можете да си поръчате питие в вътрешения и външния бар.

детски кът

За да осигурим пълноценна почивка на малки и големи, хотелът разполага с детски кът. Вашите деца имат възможност да се насладят на оборудвания детски кът и да се забавляват, докато вие се наслаждавате на своята почивка.

минерални басейни

Три басейна с минерална вода са на разположение – вътрешен, външен и детски, като външните са със специална остъклена конструкция, за да се използват и през зимата.

масажи

Опитайте релаксиращите масажи, които предлагаме, и се насладете на изключителното спа изживяване, предлагано в нашия хотел.

конферентна зала

Хотелът разполага с конферентна зала, предлага отлични условия за провеждане на различни обучения, семинари, бизнес-срещи и презентации с капацитет до 50 места в зависимост от предпочетената конфигурация.

Спортна Площадка

За любителите на спорта, хотелът разполага със спортна площадка на открито, на която да поддържате форма дори докато си почивате

детска площадка

Забавлението никога не спира в нашия хотел – забавленията за децата могат да продължат и на открито в градината на хотела, където се намира и детската площадка.

Scroll to Top